torsdag 10. mars 2011

Vi har fått epost fra Yvonne!

Det nærmer seg avreise den 28. mars, og vi har fått denne eposten fra Yvonne, som er prosjektleder for yrkeskonkurranser for helsefagarbeider, og som skal trene oss mens vi er i New York:

"Her kommer noen oppdateringer fra USA, nærmere bestemt Brooklyn hvor Edel og Solbjørg skal bo og arbeide fra den 28 Mars til den 16 Mai:-)
Norwegian Christian Home and Health Center,1270 67th Street, Brooklyn.

De skal arbeide her fire dager i uka, den femte dagen vil gå med til oppdateringer på blogg og fb siden til helsefagarbeider, i tillegg til å arbeide med målene i opplæringsboken.

Hovedsaklig så er det språktrening som blir vektlagt under oppholdet, slik at de får et ennå bedre utbytte av WorldSkills konkurransene som starter i London 5 Oktober 2011. (se www.worldskills.no for nyheter om arrangementet, eventuelt overnattingsmuligheter og billettbestillinger)
Selv om det heter Norwegian Christian home health center/Nursing home så er det hovedsaklig amerikanske eldre som bor der. Jeg traff likevel flere under besøket  som slo inn på både Flekkefjord og Kvinesdal dialekt, morsomt. Brooklyn er jo en av de plassene hvor nordmenn bosatte seg etter at de reiste fra Norge til Amerika for å få seg arbeid på tidlig 1900 tallet. (www.nchhc.org/nchhc)

Edel og Solbjørg skal bo 20 minutter spasertur unna arbeidsplassen i en toromsleilighet, vegg i vegg med utleier. De får hvert sitt soverom og har eget kjøkken og bad. 10 minutter med subway/buss til Manhattan/New York.

Ledelsen gleder seg til "the prize winners" from Norway kommer:-) De kommer til å bli tatt godt i mot og kan bare glede seg til syv uker med opplevelser og språkopplæring i fleng:-)


Vennlig hilsen Yvonne
Prosjektleder Yrkeskonkurranser/Helsefagarbeider"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar