torsdag 24. mars 2011

Vi letter om 4 dager!

Etter mange lange timer på skype, i tlf og mailing med den amerikanske ambasadeen og coachen vår Yvonne har vi endelig fått beskjed om at visumet vårt er blitt godkjennt!Endelig kan vi senke skuldrene ett hakk etter å ha gått med dem langt over ørene i 3 uker, tenkte vi.
Så dukket det opp enda ett problem.... Hvordan skulle vi få passet og visumet i tide før avgang? Ambasaden kunne sende dem i posten, som kanksje kunne ta 2-4 dager. Eller så kunne vi kontakte et firma som kunne hente og levere innen 24 timer eller no, eller så kunne vi få noen til å hente dem for oss på ambasaden. Og heldigvis kunne Wenche, som er helt utrolig BTW hente dem for oss i dag og få dem levert ut til gardemoen på mandag før vi drar :)!

Det som gjennstår nå er å pakke sakene våre for 7 uker, nyte livet de siste 4 dagene i Norge og så si hadet til venner og familie så setter vi oss på flyet on our way to the "BIG APPLE"! Can't wait!
Vi gleder oss kjempe masse til å treffe "Arnie" som har annsvaret for de frivillige på sykehjemet vi skal jobbe som frivillige på! og selvfølgelig til å treffe passientene og de som jobber der som pleiere!


XoXo Solbjørg og Edel

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar